CIAO! 

FENNTARTHATÓSÁG

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria bio tanusítványt szerzett, de emellett még…

VEGÁN FORMULA


Minden formulánk Vegán, ami azt jelenti, hogy:

  • semmilyen állati eredetű termék, melléktermék vagy származék nem kerül felhasználásra
  • a vállalat által vagy megbízásából kezdeményezett állattesztelés nem történt


Állati gének vagy állati eredetű anyagok nem kerültek felhasználásra a genetikailag módosít organizmusok fejlesztése vagy gyártása során.

NÖVÉNYI ALAPÚ MŰANYAG TUBUSOK


Minden tubusunk környezetbarát, növényi alapú műanyagból készül. Alapanyaguk a cukornád, ami egy éven belül megújulóvá teszi tubusainkat. Ezáltal egy környezetbarátabb alternatíva a hagyományos műanyag tubusokhoz képes, miközben teljesen azonos tulajdonságokkal rendelkezik. A N.A.E. termékek növényi alapú tubusai teljesen újrahasznosíthatók, fenntartható forrásokból származnak és csökkentik az ökológiai lábnyomot.

FSC TANUSÍTVÁNNYAL ELLÁTOTT


Az FSC Mix címke azt jelenti, hogy a termékben található fa FSC tanusítvánnyal ellátott alapanyagból, újrahasznosított alapanyagból vagy minősített fából készült. Azonban a nem teljes mértékben FSC hitelesített, minősített fa nem lehet:

  • illegálisan termesztett
  • a hagyományok és emberi jogok megsértésével termesztett
  • olyan erdőben termesztett, ahol a természetvédelmi értékek (HCV) veszélyeztetve vannak
  • olyan erdőben termesztett, amely ültetvénnyé vagy nem erdészeti használatra alkalmas területté lett átalakítva
  • olyan erdőkben termesztett, ahol génmanipulált fák találhatók.

Szépség

Az ősi olasz gyógynövények hagyományait és szépségápolási receptjeit ünnepelve, ápoló formuláinkat kifinomult bio összetevők egyedi egyvelege teszi különlegessé.

Bio

Minden termékünk COSMOS Organic tanúsítvánnyal van ellátva az Ecocert Greenlife által a COSMOS Standardnak megfelelően és min. 95%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, továbbá min. 20%-ban ökológiai gazdálkodásból kell származniuk (kivétel: a kiöblíthető termékek, ahol min. 10%), más összetevők nem haladhatják meg a teljes termék 5%-át.

Hagyományaink

A gyógynövénytanból nyert inspirációk által formuláink szenvedélyes egyedi keveredése az olasz bujaság ihlette bio összetevőkkel.

Vegán

Minden formulánk VEGÁN, azaz nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, származékokat.

INSPIRÁLÓDJ VELÜNK