FENNTARTHATÓSÁG

Természetes. Autentikus. Ökológiai.


Természetes növényi összetevőket tartalmaz, vegán, gyengéd a bőrhöz, környezetkímélő, nem beszélve a csodás friss illatáról. Számos ok van, amiért mindenkinek Ecocert Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkező termékeket kellene használnia.

Egye inkább tudatosul bennünk, hogy fogyasztói döntéseinkkel milyen hatást gyakorlunk a környezetre és az egészségünkre. A szépségápolási termékeink sem kivételek ez alól. Fontos, hogy természetes, fenntartható és bio krémeket, tisztálkodási szereket, olajokat és más egyéb szépségápolási termékeket vásároljunk, hiszen ezek közvetlen érintkeznek a bőrünkkel. A természetes összetevők, mint a gyümölcsök, virágok és gyógynövények ellenálhatatlan illatúak, és tudva, hogy gyengédek a bőrödhöz, valamint a bolygónkhoz, még vonzóbbá válnak. Itt az idő, hogy természetesek legyünk a szépségünk és az ökoszisztémánk érdekében!

 

Igazoltan fenntartható

A piacon számos terméket természetes vagy bio jelzővel illetnek, hogy elnyerjék azokat a fogyasztókat, akik egyre inkább foglalkoznak a környezeti hatásokkal és az összetevőkkel, amiket felvisznek a bőrükre. De hogyan is győződhetünk meg arról, hogy az általunk használt kozmetikai termékek valóban káros összetevőtől mentesek és etikus forrásból származnak? A bizonyítékot a tanúsítvány nyújtja.

Keresd a COSMOS Natural és a COSMOS Organic tanúsítvánnyal rendelkező termékeket. Az előbbi megkövetel bizonyos sztenderdeket, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy az adott termék természetes, nem génmódosított és ellenőrzötten higiénikus körülmények között készült és biológiailag lebomló. Az utóbbi, kiegészítve a COSMOS Organic tanúsítványt, bizonyos százalékú bio alkotóelemet követel meg.

Ezek a tanúsítvánnyal ellátott termékek szigorú ellenőrzésen esnek át a Organic Accreditation Service, vagy az adott nemzeti kormányzat által elismert szervezetek által.

A N.A.E. kedvelői továbbá biztosak lehetnek abban, hogy az általuk használt termék egy lépéssel előrébb jár. A márka összes arc-,test-, és hajápolási termékei minimum 97%-ban természetes, vegán és ECOCERT COSMOS Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

Természetes szépség

A La Bella Vita életérzés kapcsán az olaszok hasznosítani tudták azt az erőt, amit a természet nyújt évszázadok óta. A gyógynövényekről, virágokról, gyümölcsökről és zöldségekről szóló tudás generációról generációra szállt, így vált tradícióvá a kertészetben, a gasztronómiában és azokban a termékekben, melyek káprázatos külsőt és csodálatos érzést kölcsönöznek nekünk.

 

Növényi erő

Azok a krémek, testápolók, gélek és olajok, amelyek természetes környezetből származnak, szintén tartalmazzák ezeknek a növényeknek a hatékony tulajdonságát.

Minden N.A.E. termékei variánsonként két olasz ihletésű összetevő egyvelegéből létrejött formulákat tartalmaznak- így megerősített hatékonysággal élvezhetjük kettős előnyeit. Egyes bio összetevők hidratáló tulajdonsággal bírnak, míg mások természetesen nyugtató hatást gyakorolnak. Ráadásul a legtöbb termék hidratáló, nyugtató hatású és jó illatú. A növényvilág ereje végtelen- minden, ami jó a bőrnek, megterem az olasz kertekben! Így nyer értelmet a természetes előnyök hasznosítása a termékekben, hiszen jó érzést nyújtanak, illatuk pompás és harmóniában állnak a környezettel.

 

 Átlátható jelölések

Hogyan válthatunk tudatosan természetes, bio összetevőket tartalmazó, vegán és fenntartható kozmetikumok használatára?

  1.       Nézzük meg a termék csomagolását- ha tartalmazza az ECOCERT COSMOS Organic tanúsítvány logóját, akkor a termék szigorú ellenőrzésen esett át, hogy megfelel-e az előírásoknak.
  2.       SHasonlóképpen azok a márkák, amelyek arra törekednek, hogy termékeik a lehető legtöbb természetes összetevőt tartalmazzák, mint a N.A.E., feltűntetik százalékosan is a csomagoláson, például:,,97%-ban természetes eredetű”.
  3.      Nézzük meg az összetevők listáját- a bio alkotóelemeket többnyire tételesen tűntetik fel, vagy egy csillaggal jelzik, hogy a bio összetevők a lábjegyzetben tekinthetők meg.
  4.        A márkák és termékek csak akkor nyerhetik el a ,,vegán” megnevezést, ha minden állati eredetű összetevőt és származékot elkerülnek, ez igaz a N.A.E. minden formulájára is, így tehát arc-, test-, és hajápolási termékeink egyaránt vegánok.
  5.      Ne feledkezzünk meg a csomagolásról sem- figyelj arra, hogy az általad választott márka komolyan veszi-e a fenntarthatóságot. A N.A.E. tubusai például 100%-ban növényi alapú és megújuló forrású cukornádból készültek. A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria bőr és testápoló termékei tökéletes példát jelentenek a tiszta szépségre- kényeztesd magad és segíts megóvni a bolygónkat.

Történetek, amiket szeretne